Porsche Restomod

Nieuw Leven in Klassieke Porsches brengen

Restomod, een samensmelting van “restauratie” en “modificatie”, verwijst naar het proces van het restaureren van klassieke auto’s met moderne upgrades. Porsche restomod onderdelen zijn speciaal ontworpen componenten, onderdelen en accessoires waarmee Porsche-liefhebbers hun  voertuigen kunnen aanpassen aan hun unieke voorkeuren. Deze zorgvuldig geselecteerde onderdelen zijn met veel aandacht vervaardigd om naadloos in het oorspronkelijke ontwerp te integreren en zowel de prestaties als comfort van klassieke Porsches te verbeteren.

Een van de grootste voordelen van een Porsche als restomod is het aanpassingspotentieel. Het onderstel en de vering kunnen worden aangepast om het rijcomfort te verhogen en de wegligging te verbeteren. Door het toevoegen van moderne technologieën zoals instelbare schokdempers, verbeterde remmen en een geavanceerd veersysteem, kun je de prestaties van de auto naar een hoger niveau tillen. Een Porsche kan worden afgestemd naar jouw specifieke wensen en rijstijl.

Om ervoor te zorgen dat je Porsche betrouwbaar blijft, zijn er enkele belangrijke upgrades die je kunt overwegen. Een daarvan is het vervangen van de startmotor door een Powerlite lichtgewicht startmotor. Deze startmotoren zijn speciaal ontworpen voor een betrouwbare en efficiënte werking, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Zo kun je er zeker van zijn dat je Porsche altijd probleemloos start.

Porsche’s staan bekend om hun legendarische motoren en je kunt ze nog verder verbeteren door gebruik te maken van luchtgekoelde cilinders van LN Engineering. Deze cilinders bieden superieure warmteafvoer en duurzaamheid, waardoor je motor beter presteert en langer meegaat. Met een geüpgradede motor kun je genieten van nog meer vermogen en een opwindende rijervaring.

Natuurlijk is het uiterlijk van je Porsche ook van groot belang. Daarom bieden wij de prachtige Otto Fuchs velgen aan. Deze velgen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook superieure prestaties door hun lichte gewicht. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met een oog voor detail. Ze voegen een vleugje klasse en stijl toe aan je Porsche. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een meer moderne stijl, de Otto Fuchs velgen zijn de perfecte aanvulling op je restomod project.

Onze producten

Voor Restomods / Outlaw voor Porsche leveren wij o.a.

  • Gesmede velgen van OTTO FUCHS KG

  • Cilinder & Zuigerset van de merken Nickies / Mahle Motorsport

  • Revisie en aanpassen brandstofsystemen K-jetronic / MFI  

  • Lichtgewicht startmotoren van Powerlite uit voorraad

  • Werkplaats gereedschap 

  • Bodydelen

  • Grotere remsystemen

  • Verstelbare schokdempers

  • Verstelbare wielophanging delen