Uw auto

Officieel Importeur voor de Benelux

ONZE MERKEN

Voor de Benelux zijn wij officieel importeur voor:

CAPRISTO

Capristo heeft een verscheidenheid aan verbeteringen in het ontwerp van uitlaat systemen en carbon fiber onderdelen. Antonio Capristo, oprichter en CEO van Capristo Automobile GmbH, heeft verschillende internationale octrooien voor innovatieve technologieën.

Ieder uitlaatsysteem is gemaakt van T309 roestvrij staal (in de buurt van Inconel – gebruikt in F1), ontworpen voor zeer hoge temperatuur toepassingen (> 600 * C), voor lange levensduur en unieke klank..

Fuchsfelge

FUCHS FELGE

Velen denken dat de FUCHS-velg uitsluitend voor Porsche wordt gebruikt. Een klassieke zonder de zogeheten Fuchs-velg – is amper denkbaar. De Fuchs-velg is echter veel meer dan “slechts” een Porsche-velg: voor de OTTO FUCHS groep staat de fuchsvelg voor gesmede perfectie uit de fabriek van OTTO FUCHS.  De producten die de OTTO FUCHS groep ontwikkelt en produceert zijn innovatieve halffabrikaten en componenten van aluminium-, magnesium-, koper-, titaan- en nikkellegeringen in een gesloten toegevoegde-waarde-keten – van de productie van het voormateriaal tot het smeden en de uiteindelijke afgewerkte materialen. Het eigen laboratorium zorgt niet alleen voor een voortdurende kwaliteitscontrole van de materialen, maar optimaliseert en ontwikkelt nieuwe legeringen voor nieuwe productideeën van de klanten.In de hoofdzetel in Meinerzhagen werken circa 3.000 medewerkers.

LN ENGINEERING

LN Engineering revolutionized the servicing of water-cooled Porsche models with its patented IMS Retrofit and IMS Solution intermediate shaft bearing replacements. LN Engineering offers precision performance with proven solutions for all air-cooled and water-cooled Porsche models that are used and trusted worldwide. We proudly support the Porsche Club of America. LN Engineering is an Authorized Dealer for Mahle Motorsports, CP-Carrillo, JE Pistons, ARP, and many other performance brands.”

NICKIES

“LN Engineering, founded Nickies in 2002, is known for its trademark air-cooled Nickies performance cylinders for air-cooled Porsche 356, 912, 911, and 914 engines and water-cooled Nickies sleeves and block sleeving services for Porsche Boxster, Cayman, and 911 models.

 

POWERLITE

Powerlite High Torque Startmotoren besparen gewicht, hebben een groter vermogen en een langere levensduur. De startmotor draait sneller en start de motor onafhankelijk van temperatuur en hoge compressie. Trekt minder stroom vergeleken met een originele startmotor en start de auto ook met een accu met lage spanning.

Rennline Automotive

Rennline Automotive, gevestigd in Milton, Vermont, staat bekend om hoogwaardige aftermarket Porsche-onderdelen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Met geavanceerde CNC-machines en een toegewijd team van ingenieurs en productiespecialisten, bieden we een breed scala aan productiemogelijkheden, waaronder CNC-waterstraal- en freeswerk, lassen, poedercoating en meer. Alle producten worden intern ontworpen, geprototyped en vervaardigd, waardoor we controle hebben over kwaliteit, prijzen en beschikbaarheid. We streven naar tevredenheid, luisteren naar uw feedback en bieden uitstekende service.

ISKANDER PERFORMANCE

De missie van Iskander Performance is simpel en doeltreffend:
We zijn een Europees merk welke wereldwijd producten ontwikkeld voor uw sportwagen met een betere performance en/of een lager gewicht.
Onze speciale onderdelen zijn hoogwaardig en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Betere performance, eenvoudige montage en een lager gewicht voor meer emotie bij het autorijden

GAZ Shocks

Gazzmatic International Limited produceert een zeer uitgebreid assortiment verstelbare schokdempers en wielophanging kits voor de straat en clubsport gebruik. De units worden op order met de hand gebouwd volgens de hoogste normen in onze fabriek in Engeland.

GAZ Shocks-units zijn voorzien van een afstelmogelijkheid op de auto die de instellingen voor stoten en terugveren verandert op een vooraf ingestelde verhouding, door een enkele bedieningsknop aan de zijkant van de unit. De struts en inserts in het racegamma zijn uitgerust met een topafsteller die alleen de rebound-instellingen wijzigt, maar de bump-instelling kan op het moment van bestelling worden aangepast voor verschillende motorsport gebruik, zoals trackday of race-gebruik.