OVER CUSTOM CONCEPTS

CUSTOM CONCEPTS komt voort uit de passie voor snelle auto’s welke je hart sneller doen kloppen. Opgericht om unieke wensen aan een liefhebbers auto te realiseren en deze meer “eigen” te maken.

Wij leveren wereldwijd high-end tuningsdelen voor Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Audi RS en BMW-M/Alpina. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuningsmaterialen en zijn gespecialiseerd in bijzondere projecten en klant wensen. De samenwerking met o.a. vooraanstaande producenten zorgt voor een constante en hoge kwaliteit.

blank

MAATWERK

De geleverde maatwerkoplossingen worden door één van onze geselecteerde partners gemonteerd of door uw eigen specialist. Ook is het mogelijk om een product naar wens te laten ontwikkelen.

blank

ONTWIKKELING

CUSTOM CONCEPTS levert onder andere sportuitlaten, wielophanging, bodydelen, carbon fiber of velgen voor straatgebruik in voor recente modellen, maar ook voor het verbeteren van youngtimer en klassiekers. Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto.

blank

GARAGES

Voor garages welke een eigen assortiment willen hebben naast het fabrieks assortiment kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren volledig product assortiment, advies, begeleiding voor marketing vraagstukken.Vraag naar de mogelijkheden!

ONS TEAM

Maak kennis met het CUSTOM CONCEPTS team.

blank

Alexander C. Beenen

Oprichter/Eigenaar en Sales
blank

Loulou van Luijt

Marketing & Communicatie
blank

Jan van Kuijk

Automatisering
blank

Rowi Brons

Logistiek

VERTEGENWOORDIGING

Voor de Nederland of Benelux zijn wij officieel importeur voor:

OTTO FUCHS KG

Gesmede velgen voor Porsche

CAPRISTO Automotive GmbH

Sportuitlaten met kleppen & carbondelen

CARTRONIC  Motorsport GmbH

Tuning voor Porsche

CARBONIO

Carbondelen

GAZ shocks

Verstelbare schokdempers

ELEPHANT RACING

Wielophanging voor Porsche

LN Engineering

Precisie performance met beproefde oplossingen
Scroll naar top