OVER CUSTOM CONCEPTS

CUSTOM CONCEPTS komt voort uit de passie voor snelle auto’s welke je hart sneller doen kloppen. Opgericht om unieke wensen aan een liefhebbers auto te realiseren en deze meer “eigen” te maken.

Wij leveren wereldwijd high-end tuningsdelen voor Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Audi RS en BMW-M/Alpina. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tuningsmaterialen en zijn gespecialiseerd in bijzondere projecten en klant wensen. De samenwerking met o.a. vooraanstaande producenten zorgt voor een constante en hoge kwaliteit.

MAATWERK

De geleverde maatwerkoplossingen worden door één van onze geselecteerde partners gemonteerd of door uw eigen specialist. Ook is het mogelijk om een product naar wens te laten ontwikkelen.

ONTWIKKELING

CUSTOM CONCEPTS levert onder andere sportuitlaten, wielophanging, bodydelen, carbon fiber of velgen voor straatgebruik in voor recente modellen, maar ook voor het verbeteren van youngtimer en klassiekers. Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto.

GARAGES

Voor garages welke een eigen assortiment willen hebben naast het fabrieks assortiment kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren volledig product assortiment, advies, begeleiding voor marketing vraagstukken.Vraag naar de mogelijkheden!

ONS TEAM

Maak kennis met het CUSTOM CONCEPTS team.

Alexander C. Beenen

Oprichter/Eigenaar en Sales

Elise Beenen

Office support

Jan van Kuijk

Automatisering

VERTEGENWOORDIGING

Voor de Nederland of Benelux zijn wij officieel importeur voor:

OTTO FUCHS KG

Gesmede velgen voor Porsche

CAPRISTO Automotive GmbH

Sportuitlaten met kleppen & carbondelen

Powerlite

Performance startmotoren en dynamo

Iskander Performance

For the passionate driver

GAZ shocks

Verstelbare schokdempers

ELEPHANT RACING

Wielophanging voor Porsche

LN Engineering

Precisie performance met beproefde oplossingen