Porsche 996 classic club coupe onderdelen

Maak van je Porsche 996 een Classic Club Coupé

Transformeer je eigen Porsche 996 in een adembenemende Porsche 996 Classic Club Coupe met de hoogwaardige onderdelen. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan onderdelen waarmee je zelf de transformatie kunt realiseren.

Geef je Porsche 996 een opvallende look met de legendarische Fuchs velgen, die precies het retro-gevoel van de Classic Club Coupe oproepen. De Fuchs velgen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw stijl en voorkeur.

Wil je die iconische ducktail achtervleugel, geïnspireerd op de tijdloze 911 Carrera RS 2.7 uit 1972? Wij hebben de perfecte replica voor jou. Onze ducktail achtervleugel geeft je Porsche 996 de authentieke uitstraling van de Classic Club Coupe en zorgt voor een unieke en sportieve touch.

Naast de Fuchs velgen en de ducktail achtervleugel bieden wij nog veel meer hoogwaardige onderdelen en accessoires om je Porsche 996 om te bouwen naar een Classic Club Coupe. Of je nu op zoek bent naar specifieke interieurdetails, op maat gemaakte stoelbekleding of andere exterieurupgrades, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Onze onderdelen zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je verzekerd bent van duurzaamheid en een perfecte pasvorm. Met onze expertise en passie voor Porsche bieden wij je de mogelijkheid om je droomauto werkelijkheid te laten worden.

Ga aan de slag en geef je Porsche 996 de uitstraling van de legendarische Classic Club Coupe. Blader door ons assortiment, kies de gewenste onderdelen en begin met de transformatie van je auto. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je droom Porsche.

Onze producten

Selecteer je Porsche 996 en zie wat we nog meer hebben

Wij zijn op vakantie
tot en met 28 juli